SOA Blog

Condooms uitzoeken kan een leuke ervaring zijn. Maar met zoveel soorten condooms op de markt, hoe kies je daartussen?

Denk bij het zoeken naar een condoom na over het doel. Ben je bijvoorbeeld van plan het condoom te gebruiken als anticonceptie, voor veilige seks of voor seks?

Als je van plan bent een condoom te gebruiken om zwangerschap of soa’s te voorkomen, lees dan het condoometiket om te zien of de FDA het voor die doeleinden goedkeurt.1

Controleer ook de vervaldatum (ja, ze verlopen). De FDA vereist dat condooms worden geëtiketteerd met een vervaldatum

Het is ook belangrijk om op de hoogte te zijn van de materialen in het condoom om allergische reacties te voorkomen. Dit staat meestal op de verpakking vermeld. Indien gebruikt voor seksuele relaties, zorg er dan voor dat je partner ook niet allergisch is voor een van de materialen.

Dit artikel bespreekt een paar soorten condooms die beschikbaar zijn, hoe ze werken en waar je aan moet denken. Hier een aantal condoomsoorten om de fantasie te prikkelen. Wil je liever toch gewone bestellen? Dan kan je bij Mr Grey Toys condooms op maat krijgen.

Glow-in-the-dark condooms

De meeste merken glow-in-the-dark condooms zijn door de FDA goedgekeurd om zwangerschap en soa’s te voorkomen. Om ze te laten gloeien, stel het condoom ten minste 30 seconden bloot aan licht voordat je het omdoet.

Deze condooms zijn meestal niet giftig en gemaakt in drie lagen. De binnen- en buitenlaag bestaan ​​uit gewone latex. Dit ingrediënt komt voor in rubberproducten en sommige mensen zijn er allergisch voor. De derde laag, verzegeld tussen de eerste twee lagen, bevat een veilige kleurstof die gloeit.

Dit type condoom kan een leuke verrassing zijn.

Gearomatiseerde condooms

Veel gearomatiseerde condoommerken adverteren met geweldige smaken en verleidelijke geuren. De smaak wordt ofwel aan het glijmiddel toegevoegd of op het condoom aangebracht.

Je vindt er smaken zoals munt, druif, sinaasappel, banaan, aardbei, kauwgom, chocolade, vanille, bacon en cola. Soms zijn ze gekleurd om bij de smaak te passen, zoals geel voor banaan en rood voor aardbei.

Gearomatiseerde condooms worden over het algemeen gebruikt voor orale seks. Bovendien zijn veel van de merken ook door de FDA goedgekeurd voor kracht en bescherming.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.